tirsdag den 19. juni 2012

Tirsdag d. 19. juni





Vi skulle tidligt op, men det gav fuldstændig sig selv, i og med at solen stod direkte ind i teltet og det hurtigt blev meget varmt derinde. Så allerede kl 06.15 var alle oppe og igang med morgenmaden og med at få pakket taskerne til vores første store hike i USA.

Kl 8.00 var alle klar til afgang, snadwichene var smurt, taskerne pakket med vanddunke, slik, falckkasse, solcreme og andre småting som vi måske kunne få brug for undervejs. Så det var nogle temmelige tunge takser som Jakob og jeg havde på ryggen.

Men hvilke slags hike var det så vi havde planlagt. Vores mål var at bestige Guadalupe Peak som er det højeste bjerg i Texas (8.749 feet, svarende til 2666 meter), det er en tur på 6,4 km op til toppen. Ifølge guiden skulle det være en interessant tur, hvor man passerer forskellige former for terræn og en bred vifte af synspunkter langs ruten - i det centrale Pine Springs Canyon, ørkensletterne til syd, den fladere, mellemliggende arealer inden bjergene og endelig toppen selv, der kun er synlige nær enden. Den samlede elevation er på lige ved 1 km.

Her er nogle billeder fra turen op.


Vi nåede toppen kl 11.30, der var en fantastisk udsigt deroppe fra. Efter at vi havde stået og nydt det view som der var fik vi spist vores medbragte frokost.


Vi brugte en times tid på toppen, så kl 12.30 gik turen så ned mod campingpladsen igen, og det var noget af en hård tur. Op til flere gange var der børn der bare ikke kunne mere, men det var også virkelig varmt, men man kan gå langt hvis man bliver stoppet med flødekarameller, tyggegummi og godt med vand. Kl 17 nåede vi ned og der var i den grad glæde i den lille familie. At pigerne klarede det var fantastisk, de var godt nok også stolte over at de havde klaret den tur og kun med få kriser på vej ned.

Billeder fra nedturen.


WE DID IT !!!!!!!




Resten af dagen gik med at sidde med fødderne oppe. Aftensmaden bestod af ris med majs i og dertil nogle små pølser.



Da vi havde spist var det begyndt at blive mørkt og vi valgte at kravle til køjs, og sjovt nok var der ingen der brokkede sig, alle var godt brugte og meget trætte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar