tirsdag den 12. juni 2012

Tirsdag d. 12. juni

Efter morgenmaden gik Jakob over for at skrive hans anmeldelse, vi piger begyndte at pakke vores ting sammen, da alt var pakket til afgang dagen efter gik vi i bad. Jakob var kommet retur mens vi var i bad. Så da vi var tilbage ved teltet var det blevet tid til lidt frokost og så gik jeg over for at skrive og uploade billeder men det begyndte at regne, så jeg gik retur til teltet. Resten af eftermiddagen sad vi hhv inde i teltet og udenfor teltet og læste. Det var som om vejret ikke rigtig kunne beslutte sig. Vi bad virkelig til at det ville klarer op og ende med en fuldstændig skyfri himmel.


Sen eftermiddag kørte vi ind til Fort Davis for at købe ind til lidt aftensmad. Der var ingen af os der havde den store sult og bestemt ingen af os der gad at lave mad, så vi endte med at købe nogle soup noddles. Tilbage ved teltet fik vi kogt noget vand til vores noddles og fik spist det (ikke det bedste måltid, men godt med brød til, så blev sulten da stillet)

Efter maden, som heldigvis ikke gav megen opvask, gik pigerne op og blev vasket og fik børstet tænder og kl 20.30 kørte vi afsted til Mcdonald obsevatory hvor vi skulle til star party, det startede kl 21.30 men en gennemgang af stjernehimlen, derefter fik vi lov til at se ind i 5 forskellige teleskorper, og vi så bl.a. Saturn. Fantastisk oplevelse.


Det hele sluttede af med en meget mærkelig film som ingen af os forstod meget af. Ikke at vi ikke forstod hvad de talte om, men vi forstod ikke helt hvad den havde at gøre med stjernehimlen. Vi talte om at tage en kop kaffe inden vi kørte hjem, men da vi så at de kun havde sådan engang automatkaffe. Da kl var omkring 23.30 var det tid for os til at vende hjem mod teltet, vi havde trods alt omkring 13 miles inden vi nåede campingpladsen. Pigerne (Karolina og Amalie) faldt i søvn på vejen hjem, men det var vi ikke i tvivl om at de ville.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar