tirsdag den 5. juni 2012

Tirsdag d. 5. juni

Veronika har jo fået et sommerferiejob med at passe Nico og Benja fra kl 8.00 til 10.30 så hun kom op og tog afsted. De to andre fik lov til at sidde og se lidt tv mens de spiste morgenmad. Og så tog vi (Jakob og jeg) afsted for at købe de ting vi manglede. Vi fik købte en 66l. Køleboks, som skulle kunne holde maden (eller øllene) kolde i op til 5 dage ved en udendørstemperatur på 90F. Så det glæder vi os til at se om det passer. Vi fik også købte det helt rigtige udstyr til hvis uheldet er ude og en af skulle blive bidt af en slange eller giftig edderkop (Og det er der faktisk mulighed for at vi kan de steder vi har talt om at tage til...)

Jakob og jeg havde talt om at vi ville tage i biografen, men kunne godt se at det ikke rigtig ville kunne nåes, hvis vi skulle afsted onsdag morgen som vi havde sat os for at vi ville.  Og så fik vi et dejligt opkald fra Anja og Carsten, så dem sad vi og talte med i rigtig lang tid. Det var virkelig dejligt at se dem begge og tale med dem. Efter at have talt med dem fik vi at nogle af de ting vi skulle have med frem og derefter kørte jeg ud for at købe kage, for vi havde lovet at vi ville fejre Karolina og Amalies fødselsdag om eftermiddagen. Da vi ikke rigtig ved hvor vi ender henne og om der i det hele taget er mulighed for at købe noget.

Da jeg kom hjem holdt vi fødselsdag med cupcakes og de fik de gaver som vi havde modtaget fra Danmark. De fik bl.a. et penalhus hver fra Ronja, de syntes at det var fantastisk at hun havde sendt en gave til dem.



Da noget af kagen var spist (de kunne ikke spise det hele da der simpelthen var alt for meget icing på og det falder ikke lige i deres smag) gik vi igang med at pakke sådan for alvor. Vi blev stort set færdige med at pakke det hele i tasker. Jakob lavede aftensmad, den stod på grill af en stor mængde kød, da vi skulle have tømt det sidste gode kød fra fryseren (heller forspise sig end at risikere at strømmen går og vi derefter bliver nød til at smide maden ud (taler af bitter erfaring fra tidligere år)). Efter aftensmaden gik jeg igang med at pakke bilen. Vores naboer (dem vi deler hus med) kom hjem fra deres ferie med deres far og Riley fortalte Veronika at hun til August skal flytte op til hendes far for at starte i Middelschool, det blev Veronika selvfølgelig rigtig ærgelig over at høre, for de hygger sig meget godt sammen når de er sammen. Omkring kl 23 var vi stort set færdige med at pakke. Det eneste vi manglede var vores dyner og maden. Så vores mål om at komme afsted onsdag formiddag så ud til at kunne lade sig gøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar