onsdag den 20. juni 2012

Onsdag d. 20. juni


Igen var vi tidligt oppe, kl 06.30 stod solen direkte ind i teltet og det blev simpelthen alt for varmt til at blive liggende. Vi tog det stille og roligt med morgenmaden og som dagen før fik vi smurt madpakker, pakket taskerne med vand, slik og snaks. Og kl 9 var vi på vej mod McKittrock Canyon hvor vi skulle ud på en lille hike på 6.4 miles. Det var en utrolig smuk tur, men bestemt også meget varm. Lidt billeder fra turen.


Efter omkring 2.6 miles nåede vi ud til Pratt Cabin, en lille hytte som en Mr. Wallace Pratt havde bygget i 1930´erne. Da Wallace gik på pension i 1945 boede han der sammen med hans kone. Men da de oplevede at blive fanget i canyonen pga en oversvømmelse, besluttede de sig for kun at bruge hytten som feriested og istedet byggede de et permanent hjem lidt væk fra canyonen. I 1960´erne begyndte Wallace at donere hans land til "the national state service" og det er grunden til at hytten endnu står fuldstændig som Wallace forlod den.

Vi fortsatte ud til "the Grotto" hvor vi fik spist vores medbragte frokost. Og fik samlet kræfter til at kommet tilbage til bilen.


Hjemme ved teltet igen fik vi slappet af og fik lavet lidt aftensmad. Menuen stod på røræg og pølser.
Da det var blevet lidt køligere i vejret begyndte vi så småt at pakke. Vi fik pakket stor set det hele. Efter at vi havde pakket hvad vi kunne pakke gik Jakob og jeg en lille tur rundt på campingpladsen.

Og så var det efterhånden blevet så mørkt at vi ikke kunne se ret meget, så vi valgte at gå i seng og læse istedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar